Ni som följer min sida på Facebook kunde för ett tag sedan läsa att jag fotograferat en världsmästare. ”Pressbilder för Supercoachen och jag, en programserie om satsningen mot hinderbane-VM”. Mer än så visste jag inte när jag tackade ja till uppdraget.

När jag sitter och väntar på att alla ska dyka upp vinkar en jättestor kille utifrån gatan åt mitt håll. Jag blev osäker och kom mig inte för att vinka tillbaka. Han ser knappast ut som en hindebanelöpare och jag tänker att det måste varit någon bakom mig han vinkade till. Fel.

Världsmästaren, han som vinkade, var Eddy Bengtsson. Han coachar Peter Öster i sin satsning mot OCR World Championship i Kanada. Om han också kan kalla sig världsmästare får ni veta om ni följer programserien. 😉 Programserien är producerad av Typecast Media. Här är en av bilderna:

Fotograf Porträtt Bröllop Anders Häggdahl

Leave A

Comment