Annars kommer ni, förr eller senare, att ångra er.

Ett bröllop är för de flesta en jättestor dag i livet. En dag då ni firar er kärlek till varandra och betygar er hängivenhet för resten av livet. Ofta är det en dag som planeras in i minsta detalj många månader i förväg. Någon av er eller båda kanske har drömt om det sedan ni var små.

Lokalen bokas, klänningen sys, inbjudningar skickas ut, menyn bestäms och bordsplaceringen filas på in i det sista. Sen står ni där med kontroll över allt från stort till smått och känner er omåttligt nöjda. Sen slår det till som en rak höger. Bam! Ni har ingen bröllopsfotograf. Någon som fångar ögonblicken när alla bitarna faller på plats; när din mamma fäller en lyckans tår för sin lilla pojke (du kommer alltid att vara hennes lilla pojke) som vuxit upp till den rediga man hon nu ser framför sig, när din pappa inte kan hjälpa att fullständigt uppfyllas av hur vacker hans flicka blivit, och vad lik han tycker du är din mamma, hur nervösa ni är minuterna innan dörrarna öppnas och ni går fram till vigselförrättaren, hur ni fumlar när ringarna sätts på. De bilderna är så viktiga och kan ge de fina minnen ni har från dagen en bitter eftersmak om ni väljer en fotograf som inte har vanan eller kunskapen.

En bröllopsfotograf är så mycket mer än någon som dyker upp med en kamera. Det är en person som tar sitt uppdrag på största allvar. Det är en person som har erfarenhet av så många bröllop att det inte går att räkna längre. Det är en person som vet vad som fungerar bra när det kommer till planering utifrån era förutsättningar. Det är en person som i många fall vet vad som kommer att hända innan det händer och fångar de viktiga ögonblicken. Det är en person som har en alternativ plan om det skulle regna. Det är en person som har minst en extrakamera ifall något skulle gå sönder. Det är en person som är väl förtrogen med sin utrustning. Det är en person som vet hur en bild komponeras för att bli bra. Det är en person som levererar det ni bestämt i tid.


Det är så mycket som hänger på dagen som många anser vara den största i livet. Så anlita en bröllopsfotograf och om ni inte anlitar mig, anlita vilken annan av alla de duktiga som finns därute. För er egen skull!

Leave A

Comment

20 maj, 2015
Snygga bilder du tar, och väl skrivet!
Svara