Varje gång när jag får en förfrågan om att fotografera ett bröllop frågar jag mig två frågor. Hur hittade de mig, var det genom referens, google eller på något annat sätt? Av alla duktiga bröllopsfotografer, varför frågar de just mig?

I de flesta fall får dessa frågor inte något svar, men med Karin och Pierre fick jag efter en stunds tystnad i vår mailkonversation ett svar som gjorde mig både stolt och glad. ”Vi har haft kontakt med fler fotografer men vi gillar dina bilder bäst så vi skulle vilja boka dig…” Med en sådan motivering är det lätt att också bli nervös!
Bröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop Stenungsgården Bröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop Stenungsgården Bröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop StenungsgårdenBröllop Stenungsgården

Leave A

Comment