Jonnas syster, vars bröllop jag fotograferade 2013, hörde av sig via Facebook nästan ett år i förväg för att höra om jag var tillgänglig. Det kom med andra ord inte som någon överraskning när Petrus kontaktade mig i jakt på en bröllopsfotograf.

Vigseln var i Sankta Birgittas kapell i Göteborg. Vi fotograferade före vigseln i omgivningarna vid Klippan. Där finns det en bra blandning av grönska och bebyggelse, både gammal och ny, och så förstås Göta älv. Vi hade tur med vädret, två gånger. Precis när vi var klara med fotograferingen före vigseln började det regna och sen efter vigseln, när de satt sig i båten som skulle ta dem till festen på Jungman Jansson vid Önnereds brygga, öppnade sig himlen igen. Ni kan se den hotande himlen på en av bilderna längre ned.

Det kändes extra ärofyllt och roligt att få föreviga även lillasysters bröllop. Mer sånt!

Bröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf Göteborg Bröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf Göteborg
Bröllopsfotograf Göteborg

Leave A

Comment