Det är så viktigt med inspiration. Inspiration att bli bättre. Inspiration att testa något nytt. Inspiration att våga göra annorlunda. För att hela tiden bli bättre.

Har du någonsin funderat på vad det är som inspirerar dig? Vad som får dig att inte bara tycka att; ”det var ju fint, det vore kul att testa” eller ”det borde man göra”, utan faktiskt testa det eller göra det. Få ändan ur vagnen, liksom. Jag tänker att det ofta handlar om att våga ta de svåra första trevande stegen, när man famlar sig fram mot något. Att ignorera hjärnans flyktsignaler och ta sig igenom det obekväma.

Min inspiration kommer när jag har som mest att göra. Då surrar det med idéer och möjligheter. Oftast är jag då som mest mottaglig för uppdrag eller annat som egentligen känns läskigt. Så var det för ett tag sedan, när jag skulle presentera mitt arbete som bröllopsfotograf för en samling åhörare. Det var inte första gången, här kan du läsa om hur jag upplevde det förra gången. Veckorna innan, när jag började förbereda mig för min presentation var min stressnivå ganska hög, av flera olika anledningar, och mitt i allt fick jag idén om att jag skulle visa ett bildspel som en del av min presentation. Jag ville se om jag kunde beröra andra människor genom bilder på brudpar som de inte känner. Att de genom mina bilder skulle återuppleva sina egna bröllop och känslor. I efterhand har jag insett att jag omedvetet hade lagt mycket vikt vid hur de skulle reagera. Som en värdemätare av min förmåga.

Vad kände du när du såg bildspelet? Skriv gärna en kommentar!

Ska du gifta dig och gillar det du ser? Släng iväg ett mail och berätta om era planer och hur jag kan hjälpa er att minnas en av de viktigaste dagarna i livet.

Leave A

Comment