Jag fick förmånen att vara fotograf på Caroline och Niklas bröllop i början av september. Sommaren hade ännu inte släppt sitt grepp, men förnimmelsen av en annalkande höst fanns ändå där någonstans i de vajande träden. Vi träffades före vigseln i Gustafsberg i utkanten av Uddevalla. Detta underbara grönområde med sina gamla och välbevarade hus från förra sekelskiftet ramade vackert in första delen av vår fotografering.

För den andra delen körde vi till en strand i Lyckorna som Caroline och Niklas tittat ut, men bara på kartan. Det visade sig att den var privat, vilket gjorde oss lite tveksamma. Men efter lite övervägande kom vi fram till att det var bättre att be om ursäkt om någon tycker vi gjort fel och började fotografera. Efter ett tag kom det ner en man som bodde i ett av husen – och började fotografera han med! Några till anslöt sig för att skåda den vackra bruden. Lärdomen från detta för min del är att man kan komma undan med mycket så länge man har en vacker brud med sig!
Bröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg Fotograf Bröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg FotografBröllop Familj Porträtt Göteborg Fotograf

Leave A

Comment